Onze locatie

Sfered
Rijnstraat 146-1
1079 HR Amsterdam
+31(0)20 770 12 83

Sfered Intelligence is een in Amsterdam gevestigde softwareontwikkelaar en in 2012 opgericht door Sybren de Graaf en Peter Tutuarima, een architect en een opticien. Als ervaren deskundigen in hun vakgebied waren ze erg verbaast over de beperkte mogelijkheden voor maatwerk en personalisatie in brillen. Een persoonlijk item als een bril verdient toch meer dan een one-size-fits-all benadering? Ze besloten om de technologie te ontwikkelen die dit mogelijk maakt.
Door de vakkennis van een architect en een opticien te koppelen was een uniek concept voor maatwerk in brillen geboren

Sfered Intelligence: a perfect match between customer and eyewear

Het kunnen bieden van de hoogste vorm van maatwerk, waarbij restricties niet meer de norm waren maar slechts de uitzondering, vereiste een nieuwe manier van aanpak die tot op de dag van vandaag niet is geëvenaard. De combinatie van parametrische ontwerpen, een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke 3D scan apparaat én unieke software voor een perfecte fit, zorgen samen voor perfect maatwerk in brillen, zonder beperkingen en een nauwkeurigheid in pasvorm van 0,1mm!
Inmiddels is Sfered Intelligence uitgegroeid tot een partner van formaat voor zowel nationale als internationale bedrijven in hun zoektocht naar unieke en intelligente manieren om zich te onderscheiden van de concurrentie. Sfered biedt dan ook onafhankelijke en innovatieve oplossingen voor opticiens en fabrikanten die hun klanten meer willen bieden.