Wat is er nou leuker dan helemaal zelf de looks van een nieuwe bril te kunnen bepalen, samen met uw klant?

Wij geloven dat het sterkste merk in de winkel uw eigen merk is. Consumenten komen immers vooral naar de winkel voor uw vakmanschap en persoonlijke aandacht.

Daarom introduceert Sfered Frame&I, een volledig personaliseerbare monturencollectie, die kan worden voorzien van uw eigen merknaam en logo. Een uniek visitekaartje voor uw winkel en een innovatieve manier om uw vakmanschap te demonsteren.

Met Frame&I bepaalt u, met behulp van de Frametric software, zelf de looks van een nieuwe bril. Ieder montuur kan helemaal naar wens en smaak worden aangepast en heeft eindeloos veel keuzemogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur, dikte en afwerking.

De Frametric software zorgt altijd voor de juiste pasvorm en biedt zelfs de mogelijk om het model van de bril aan te passen!

Alle brillen zijn ‘made-to-order’ en worden individueel geproduceerd. Hierdoor worden voorraadrisico’s geminimaliseerd én draagt u bij aan een beter milieu, want deze productiemethode maak grote inkopen onnodig en massaproductie overbodig.

De Frame&I serie bevat naast 3D geprinte brillen ook een collectie in acetaat, die op ambachtelijke wijze wordt geproduceerd door Caarls Eyewear uit Tilburg. Maak zelf de keuze en creëer telkens weer een unieke bril, samen met uw klant!

Ontdek de volledige monturencollectie van Frame&I

Wilt u meer weten of een vrijblijvende demonstratie in uw winkel? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Adres

Sfered
Rijstraat 146-1
1079 HR
Amsterdam