brilmonturen, brilmontuur

Wat is er nou leuker, dan helemaal zelf de looks van een nieuwe bril te bepalen, samen met uw klant?

Wij geloven dat het sterkste merk in uw winkel uw eigen merk is. Klanten komen immers naar uw winkel voor uw vakmanschap en persoonlijke aandacht.

Daarom introduceert Sfered Frame&I, een volledig personaliseerbare monturencollectie die bewerkt kan worden met uw eigen naam of logo. Een unique visitekaartje voor uw winkel en een innovatieve manier om uw vakmanschap te demonstreren.

Met Frame&I bepaal je de looks van een nieuwe bril met behulp van Frametric software. Elk montuur kan volledig aangepast worden op de wensen en behoeften van uw klant en heeft eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur, dikte en afwerking.

De Frametric software garandeerd altijd de perfecte fit en maakt het zelfs mogelijk om het model van de bril aan te passen.

Elk model is ‘made-to-order’ en wordt individueel geproduceerd. Hierdoor worden voorraadsrisico’s geminimaliseerd en draagt u bij aan een beter milieu. Deze productiemethode maakt grote inkopen onnodig en massa productie overbodig.

The Frame&I collectie bevat, naast 3d geprinte brillen, ook een collectie in acetaat. Deze collectie wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd door Caarls Eyewear in Tilburg. Maak een bewuste keuze en creëer unieke monturen samen met uw klant met Frame&I.

Ontdek de volledige collectie van Frame&I

Wilt u meer weten over brilpersonalisatie of wilt u vrijblijvend een demonstratie in uw winkel aanvragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Adres

Sfered
Rijstraat 146-1
1079 HR
Amsterdam