De Nieuwe Namen Voor Sfered Producten

De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met nieuwe namen en logo’s voor onze producten in het leven te roepen. Hiermee willen we meer duidelijkheid scheppen over de verschillende diensten en producten die we leveren.

Tromgeroffel…..

De software voor het 3D scannen en het personaliseren van de brillen heeft de naam Frametric gekregen. Dit is een speling op de woorden Frame en Metric, die allebei natuurlijk enorm van toepassing zijn op de software.

De monturencollectie gaat vanaf nu door het leven als Frame&I. Frame&I slaat op het personaliseerbaar maken van de monturen voor iedereen. Eenieder is hierin dus de ‘I’ van Frame&I. Ze zijn dus helemaal op maat gemaakt voor iedereen die klant van ons is.

Met deze twee namen denken we dat het geheel beter aansluit bij onze producten en daardoor ook meer duidelijkheid schept in wie Sfered is en wat we doen. Het heeft verder natuurlijk geen invloed op hoe de software eruit ziet of werkt in de winkel. En ook de eigen merknamen en logo’s zullen gewoon op dezelfde manier op het scherm en in de brillen blijven staan.

Logo Frametric

Logo Frame&I